Kuluttajille tarkoitettu verkkokauppa

Tämä ohjelma sopii aloittaville ja pidemmän aikaa toimineille yrityksille, jotka haluavat perustaa oman verkkokaupan. Perustetaan yhdessä yrityksellesi verkkokauppa, joka hyväksyy kaikki kotimaiset verkkopankit. Tämän jälkeen lisätään sivujen verkkonäkyvyyttä optimoimalla sivut hakukoneita varten ja verkkomainonnalla. Ohjelman konkreettiset tulokset ovat toimiva verkkokauppa ja hyvä Google-näkyvyys.

Nettisivujen asentaminen www-osoitteeseen

Saumattomasti toimivat nettisivut ovat digitaalisen markkinoinnin perusta. Jotta nettisivuilla voidaan saavuttaa mahdollisimman laaja asiakaskunta, tulisi niiden olla responsiiviset, eli jokaiseen...

Nettisivujen asentaminen omalle koneelle

Voit harjoitella nettisivujen tekemistä omalla koneellasi. Tämä on täysin ilmaista eikä vaadi edes internetyhteyttä.

Nettisivujen ulkonäkö - maksullinen teema

Luodaan yrityksellesi monipuoliset ja jokaisella laitteella toimivat nettisivut käyttäen maksullista teemaa.

Nettikaupan perustaminen

Perustetaan oma verkkokauppa joka laitetaan hyväksymään kotimaiset verkkopankit ja Visa sekä Master Card. Verkkokauppaan ei tule mitään rajoitteita esimerkiksi tuotteiden lukumäärän osalta.

Hakukoneoptimointi - perusteet

Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa sivujen sijoittumista Googlen hakutuloksissa. Tämän vaiheen aikana aloitetaan hakukoneoptimointi.

Analytiikan asentaminen

Netissä voi helposti seurata lähes kaikkiea mitä tapahtuu. Kerätyn tiedon perusteella voidaan sitten parantaa sivujen toimintaa ja kohdistaa markkinointi sellaisiin kanaviin, joiden kautta...

Hakukoneoptimointi - Avainsanat

Avainsanat ovat tärkeä osa hakukoneoptimointia. Avainsanatutkimuksen tarkoituksena on löytää sellaisia sanoja ja sanapareja, joita ihmiset oikeasti käyttävät etsiessään tietoa hakukoneista.

Hakukonemainonta - Adwords

Adwords on onnistuessaan erittäin tehokas lisä minkä tahansa kokoisen yrityksen markkinointiin. Olemme itse käyttäneet Adwords-mainontaan tuhansia euroja.