Hanki arvokasta osaamista ja erotu työnhaussa

Uusi työ ei aina vaadi aikaisempaa työkokemusta - riittää kun sinulla on osaamista, josta työnantaja on valmis maksamaan. Kahvitauko.fi näyttää sinulle miten.
Katso miten voimme auttaa

Aloita tänään

Hanki arvokasta osaamista työnhakua tai yrittäjyyttä varten

Markkinoinnin palvelu koostuu ohjelmista

Valitse mitä haluat oppia

Olemme laatineet ilmaisia avustajia erilaisten yritysten tarpeisiin. Näytämme kädestä pitäen miten valitun yrityksen digitaalinen markkinointi toteutetaan.

Seuraa ohjeita

Seuraa ohjeita

Näytämme sinulle kädestä pitäen miten asiat tehdään nopeasti ja edullisesti. Ohjeiden seuraaminen ilman aikaisempaa kokemusta on helpompaa kuin IKEA -kalusteiden kokoaminen.

Markkinointi tehokkaasti

Päivitä CV:si

Lisää oppimasi asiat ansioluetteloosi ja erotu työnhaussa. Voit hyödyntää opittuja taitoja myös omaa yritystä perustaessa.

Hanki osaamista, jota arvostetaan

Mitä enemmän rahanarvoista osaamista voit tarjota yritykselle, sitä varmemmin tulet palkatuksi. Autamme sinua erottumaan työnhaussa opettamalla sinulle taidot, joilla voit laittaa muun muassa tulevan työnantajasi digitaalisen markkinoinnin kuntoon.

Digitaalinen markkinointi ei ole hankalaa, kallista tai aikaavievää. Jokaisen osa-alueen hallintaan löytyy valmis työkalu tai ohjelma, jonka käyttäminen on helppoa ja usein jopa täysin ilmaista.

Aloita nyt
 Kahvitauko.fi on markkinoinnin Netflix

Osaaminen kannattaa hankkia etukäteen

Uuden työntekijän palkkaaminen maksaa yritykselle paljon. Yrityksen kustannukset eivät lopu työntekijän palkkaukseen, koska työntekijän perehdyttäminen työtehtävään voi viedä jopa useita kuukausia. Minimoi palkkauksestasi aiheutuvat kustannukset ja riskit hankkimalla työssä tarvittava osaaminen etukäteen.

Yksityiskohtaiset ohjelmamme pitävät huolen, että uusien asioiden opettelu on helpompaa kuin IKEA-kalusteen kokoaminen. Tarvitset ainoastaan tietokoneen ja hetken aikaasi.

Aloita nyt
 Valitse mitä haluat tehdä

Tee palkkaamisestasi kannattavaa

Ohjelmien suorittamisen jälkeen sinulla on riittävä osaaminen muun muassa:

  • Tekemään työnantajallesi ilmaiseksi tietokoneella ja mobiililaitteilla toimivat verkkosivut,
  • Perustamaan verkkokaupan yhdessä illassa,
  • Asentamaan sivuille ilmaisen analytiikkasovelluksen sivujen liikenteen seuraamiseen,
  • Parantamaan nettisivujen sijoittumista Googlen orgaanisessa haussa.

Yritykset maksavat yllä mainituista toimenpiteistä kymmeniä tuhansia euroja markkinointitoimistoille. Hanki osaaminen itsellesi ja parannat mahdollisuuksiasi työnhaussa.

Aloita nyt
 Säästä markkinoinnin kustannuksissa tekemällä asiat itse
"Opin viikonlopun aikana miten rakennan oman verkkokaupan. Nyt erotun paremmin massasta hakiessani kesätöitä."

Opiskelija
kahvitauko.fi
"Olen jo pidemmän aikaa tarvinnut nettisivut, mutta kaikki on ollut niin hankalaa ja kallista. Kahvitauko poisti ennakkoluulot ja näytti miten asiat tehdään ammattimaisesti. Suosittelen!"

Multivisio
kahvitauko.fi
"Pakko heittää propsit jätkille tän kahvitauko.fi tekemisestä. Ihan törkeen hyvää kamaa! Helposti luettavaa ja TOSI mielenkiintosta shittii 🙂 Keep up the GOOD work ! Tämmöstä on tarvittu jo pitkään!"

Autokoulu AjoMesta Nuutinen
kahvitauko.fi

Aloita jo tänään

Rahanarvoisen osaamisen hankkiminen on helppoa – tarvitset vain kahvikupillisen verran aikaa päivässä.

Aloita nyt