Mikä SnoopaVision on?

Youtube julkaisi uuden video-ominaisuuden

Tänään on huhtikuun ensimmäinen eli aprillipäivä. Se aika vuodesta, kun uutisia ja julkistuksia saa lukea varauksella. Omaan silmään osui tänään Youtuben uusi video-ominaisuus, joka kaikessa hulluudessaan on oikein viihdyttävä aprillipila.

SnoopaVision – mikä se on?

SnoopaVision on Youtubessa tänään julkaistu video-ominaisuus, joka lupaa, että uudet 360-asteen videot pääsee tästä eteenpäin katselemaan Snoop Dogin kanssa.

Jotta pääset käyttämään uutta ominaisuutta, pitää sinun laittaa ensin videon pyörimään. Videon oikeaan ala-kulmaan on ilmestynyt uusi symboli: rastapäisen miehen siluetti. Klikkaamalla kuvaketta aukeaa uusi sivu, jossa video selittää, miksi Youtube päätti julkaista uuden sovelluksen. Samaiselta sivulta pääsee myös pieneen videokirjastoon, jossa ominaisuutta pääsee ”testaamaan”.

Mielestäni tämä oli aika läpinäkyvä aprillipila, jonka perimmäisenä tarkoituksena on ennemminkin viihdyttää, kuin saada ihmiset oikeasti haksahtamaan.

Miten tämä liittyy hakukoneoptimointiin?

Ajankohtaiset tapahtumat ja aiheet tarjoavat hyvän tarttumapinnan oman nettisaitin näkyvyyden parantamiseksi. Kirjoittamalla aiheesta, joka ei vielä ole läpeensä koluttu ja jonka hakusanat ovat vielä verrattain tuoreita, päästään huomattavasti helpommalla näkyviin.

Tärkeää on kuitenkin muistaa tarjota tiedon etsijöille tähdellistä materiaalia, eli samaan tapaan kuten mekin tässä blogi-postauksessa ”paljastimme” mikä Youtuben tämän vuotuinen aprillipila oli.

Kirjoittanut: Jaakko

1.4.2016