Kuluttajille palveluita tarjoava yritys

Tämä ohjelma sopii aloittaville ja pidemmän aikaa toimineille palveluyrityksille, joiden ensisijaisia asiakkaita ovat kuluttajat. Tehdään yhdessä yrityksellesi modernit nettisivut, jonka jälkeen lisätään nettisivujesi ja samalla yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Kaikki toimenpiteet tähtäävät uusien asiakkaiden hankintaan. Ohjelman konkreettiset tulokset ovat yritykselle räätälöidyt nettisivut ja hyvä Google-näkyvyys.

Nettisivujen asentaminen www-osoitteeseen

Saumattomasti toimivat nettisivut ovat digitaalisen markkinoinnin perusta. Jotta nettisivuilla voidaan saavuttaa mahdollisimman laaja asiakaskunta, tulisi niiden olla responsiiviset, eli jokaiseen...

Nettisivujen asentaminen omalle koneelle

Voit harjoitella nettisivujen tekemistä omalla koneellasi. Tämä on täysin ilmaista eikä vaadi edes internetyhteyttä.

Nettisivujen ulkonäkö - maksullinen teema

Luodaan yrityksellesi monipuoliset ja jokaisella laitteella toimivat nettisivut käyttäen maksullista teemaa.

Nettisivujen ulkonäkö - ilmainen teema

Luodaan yrityksellesi nettisivut käyttäen ilmaista teemaa. Ilmaisen teeman avulla voidaan tehdä kauniit ja kaikilla laitteilla toimivat nettisivut melko helposti.

Hakukoneoptimointi - perusteet

Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa sivujen sijoittumista Googlen hakutuloksissa. Tämän vaiheen aikana aloitetaan hakukoneoptimointi.

Analytiikan asentaminen

Netissä voi helposti seurata lähes kaikkiea mitä tapahtuu. Kerätyn tiedon perusteella voidaan sitten parantaa sivujen toimintaa ja kohdistaa markkinointi sellaisiin kanaviin, joiden kautta...

Hakukoneoptimointi - Avainsanat

Avainsanat ovat tärkeä osa hakukoneoptimointia. Avainsanatutkimuksen tarkoituksena on löytää sellaisia sanoja ja sanapareja, joita ihmiset oikeasti käyttävät etsiessään tietoa hakukoneista.

Hakukonemainonta - Adwords

Adwords on onnistuessaan erittäin tehokas lisä minkä tahansa kokoisen yrityksen markkinointiin. Olemme itse käyttäneet Adwords-mainontaan tuhansia euroja.