Kahvitauko.fi -palvelun lisenssisopimus

Alla oleva sopimus on sitova, joten lue se huolella läpi. Olemme tiivistäneet sopimuksen keskeiset kohdat alla oleviin sarakkeisiin - pitkä ja tylsempi versio löytyy tämän alapuolelta.

Et saa myydä palveluun kuuluvaa materiaalia

Saat käyttää meidän videoita ja muuta materiaalia parhaaksi katsomallasi tavalla, mutta et saa myydä niitä eteen päin.

Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista

Palvelumme käyttö on täysin ilmaista ja voitte poistaa tilinne milloin haluatte lähettämällä meille viestiä.

Voimme käyttää antamaasi palautetta markkinoinnissa

Käyttäisimme mielellämme kommenttejasi palvelun markkinoinnissa. Voit halutessasi kieltää meitä käyttämästä kommenttejasi laittamalla meille viestiä asiasta.

Pitkä ja tylsempi versio

Tämä sopimus on laillisesti sitova sinun ja meidän, eli Appking Oy:n (2714282-6), välillä.

Ennen kuin rekisteröidyt kahvitauko.fi -palvelun käyttäjäksi ja aloitat materiaalin (myöhemmin Palvelua) käyttämisen, tutustu huolellisesti tähän lisenssisopimukseen. Rekisteröitymällä Palveluun hyväksyt tämän lisenssisopimuksen ehdot.

Pidätämme tekijänoikeudet ja omistusoikeudet

Emme myy Palveluumme kuuluvaa materiaalia sinulle. Rekisteröitymisen yhteydessä saat palvelumme käyttöoikeuden.

Et saa jakaa tai myydä Palveluun kuuluvaa materiaalia

Palvelua tai sen osia ei saa laittaa yleiseen jakoon tai myydä.

Emme takaa, että pystyt käyttämään palvelua ilman keskeytyksiä tai muutoksia

Emme valitettavasti voi taata, että Palvelu tai muut siihen läheisesti liittyvät osat ovat jatkuvasti saatavilla tai toimivat ilman keskeytyksiä tai muutoksia. Teemme kuitenkin parhaamme, että pystyt käyttämään palvelua ilman ongelmia ja keskeytyksiä.

Emme ota vastuuta mahdollisista vahingoista

Olet vastuussa Palvelun käytöstä ja käyttöön liittyvistä asioista. Tällöin vastaat myös itse kaikista suorista ja epäsuorista vahingoista, joita palvelumme käytöstä aiheutuu.

Käyttäisimme mielellämme teidän kommentteja markkinoinnissa

Saatamme käyttää antamiasi kommentteja ja etunimeäsi hyvän markkinatavan mukaisesti Palvelumme markkinoinnissa. Voit kuitenkin kieltää meiltä kommenttiesi ja etunimen käyttämisen laittamalla aiheesta sähköpostia.

Pyrimme sopimaan erimielisyydet puhumalla

Pyrimme sopimaan kaikki erimielisyydet puhumalla.

Jos emme kuitenkaan saa erimielisyyksiä ratkaistuksi puhumalla, voit halutessasi viedä riidan kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Huomaa kuitenkin, että mikäli haluat viedä asian kuluttajariitalautakunnalle, sinun tulee olla yhteydessä maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Voimme lähettää sinulle sähköpostia

Voimme lähettää sinulle sähköpostia uutiskirjeen muodossa. Voit peruuttaa uutiskirjeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Uutiskirje sisältää tietoa uusista Avustajista ja artikkeleista.

Lähetämme uutiskirjeitä maksimissaan kerran viikossa, joten toivoisimme, että pysyisit listallamme 🙂 Emme koskaan luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

Päivitämme tätä lisenssiä tarpeen vaatiessa

Päivitämme tämän lisenssisopimuksen ehtoja aina tarvittaessa. Ilmoitamme ehtojen päivittämisestä asiakkaillemme kirjallisesti. Jos jokin lisenssisopimuksen ehdoista todetaan mitättömäksi tai pätemättömäksi, ovat muut ehdot edelleen voimassa.

Ystävällisin terveisin,
Juhani, Jaakko ja Jarkko