Kokemuksia ja tarinoita Kahvitauko.fi -käyttäjiltä

Keräämme tälle sivulle kommentteja Kahvitauko.fi -palvelun käyttäjiltä. Auta muita samassa tilanteessa olevilta henkilöiltä tuomalla äänesi kuuluviin.

"Opin viikonlopun aikana miten rakennan oman verkkokaupan. Nyt erotun paremmin massasta hakiessani kesätöitä."
Opiskelija
kahvitauko.fi
Haluaisitko jakaa oman Kahvitauko.fi tarinasi? Kuulisimme mielellämme lisää!.
Kerro tarinasi meille

Seuraavat Kahvitauko.fi -palvelun käyttäjät ovat jo hyötyneet Avustajista

Tehokas markkinointi vie päivässä vain kahvitauon verran aikaasi.
"Olen jo pidemmän aikaa halunnut nettisivut, mutta alkuun pääsy on ollut vaikeaa. Kahvitauko poisti ennakkoluulot ja näytti miten nettisivut tehdään muutamassa illassa. Suosittelen!"

Multivisio
kahvitauko.fi
"Pakko heittää propsit jätkille tän kahvitauko.fi tekemisestä. Ihan törkeen hyvää kamaa! Helposti luettavaa ja TOSI mielenkiintosta shittii 🙂 Keep up the GOOD work ! Tämmöstä on tarvittu jo pitkään!"

Autokoulu AjoMesta Nuutinen
kahvitauko.fi
"Selkeät, helpot ohjeet. Olen tietokoneiden kanssa ihan hyvä ja osaan tehdä monet perusjutut vaivattomasti, mutta tässä ohjelmassa tuli minulle todella paljon uutta tietoa. Olen tehnyt aiemmat sivuni Wix.com-palvelun avulla, mutta tämä systeemi vaikuttaa kaikin puolin paljon helpommalta, selkeämmältä ja ammattimaisemmalta."

Beauty by Anni
kahvitauko.fi
"Akaassa järjestetyn valmennuksen osallistujat olivat koulutukseen tyytyväisiä ja erittäin tyytyväisiä. Kaikki olisivat suositelleet koulutusta tuttavilleen. Valmennuksen tarkoitus oli antaa tietoa netistä löytyvistä työkaluista, miten niitä käytetään ja sisällöllisesti, mitä verkkomarkkinoinnissa kannattaa huomioida. Valmentajilla oli homma hyvin hanskassa. Valmentajien innostus asiaa kohtaan luo jo sinällään positiivisen vireen valmennustilanteisiin. He ovat täsmällisiä ja käytännön toimiinkin tarttuvia, mitä valmennuksen taustajärjestelijä arvostaa kovasti."

Suunta-hanke, räätälöidyt koulutukset yrityksille
kahvitauko.fi
"Kaikki koulutukseen osallistuneet antoivat koulutuksesta erinomaista palautetta. He kokivat saaneensa konkreettisia neuvoja ja työkalut heti käyttöön. Omassa neuvonnassani olen vinkannut kahvitauko.fi sivustoa usealle asiakkaalle. Sivustoa on helppo vinkata alkavalle yrittäjälle myös sen puitteissa että terminologia tulee tutuksi ja asiakas saa tietoa mitä kaikkea on mahdollista tehdä itse ja miten. Samalla saavat käsityksen mitä itse tekeminen tarkoittaa ja mihin haluavat hyödyntää ulkopuolisia palveluntarjoajia. Sivuston videot ovat helppotajuisia ja hyviä."

Tampereen Ensimetri
kahvitauko.fi