Ensimetri: Kahvitauko.fi osaksi asiantuntijaverkosta

Kahvitauko.fi -palvelu on liittynyt Tampereen Ensimetrin asiantuntijaverkostoon. Tämä on hieno hetki meille, koska Tampereen Ensimetrin ansiosta pystymme auttamaan huomattavasti useampaa aloittavaa yrittäjää

Kahvitauko.fi -palvelun virtuaalinen avustaja on nyt osa Tampereen Ensimetrin asiantuntijaverkostoa. Tämä on hieno hetki meille, koska olemme jo kauan aikaa ymmärtäneet tuotteistettujen asiantuntijapalveluiden potentiaaliin.

Olemme tästä erittäin iloisia ja ylpeitä!

kahvitauko.fi palvelu on osa Tampereen Ensimetrin asiantuntijaverkostoa

Yhteistyössä Tampereen Ensimetrin kanssa tulemme:

  1. tarjoamaan aloittaville yrityksille tietoa digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista
  2. näyttämään aloittaville yrityksille, miten digitaalinen markkinointi toteutetaan tehokkaasti
  3. viemään eteenpäin ajattelua siitä, että digitaalinen markkinointi ei ole kallista tai hankalaa

Tampereen Ensimetri auttaa yrittäjät alkuun

Tampereen Ensimetri ja Suomen Uusyrityskeskus ry auttavat aloittavia yrittäjiä alkuun, tarjoamalla heille onnistumisen kannalta tärkeää valmennusta ja ohjausta. Tampereen Ensimetrin kautta yrittäjäksi aikovat voivat mm. testauttaa omaa liikeideaansa luottamuksellisesti eri alojen ammattilaisten kanssa ja saada maksutonta palvelua yrityksen perustamiseen.

Virtuaalinen avustaja kattaa seuraavat askeleet

Tärkeintä aloittelevalle yrittäjälle on päästä alkuun mahdollisimman helposti ja pienellä investoinnilla. Aloittavan yrittäjän ei esimerkiksi kannata käyttää tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja digitaaliseen markkinointiin ennen kuin idean toimivuus on testattu.

Kahvitauko.fi -palvelun tarkoitus on tehdä yrittäjyyden ensimmäisistä askelista mahdollisimman helppoja, edullisia ja nopeita. Täysin ilmainen Kahvitauko.fi -palvelu jatkaa siitä mihin Uusyrityskeskusten, Ensimetrin, TE-toimistojen yms. palvelut loppuvat. Näytämme kuinka yritys siirretään digitaaliseen maailmaan kengännauhabudjetilla. Enää sinun ei tarvitse maksaa tuhansia euroja vuodessa esimerkiksi nettisivujen ylläpidosta – näytämme kuinka se tapahtuu ilmaiseksi.

Mielestämme Tampereen Ensimetri on loistava kanava aloittavien yrittäjien tavoittamiseen. Uskomme, että meidän viesti, ajattelumalli ja opettamat asiat tulevat auttamaan aloittavia yrittäjiä tekemään fiksuja päätöksiä ja säästämään arvokkaita resursseja juuri kriittisimmässä vaiheessa.

Jakko Ojanen

Kirjoittanut: Juhani

23.9.2016